Logo
Logo

UH Syd Årsmöte

Lördagen den 3 mars kl 11.00, är det dags för UH Syd att ha sitt första årsmöte. Alla medlemmar i UH Syd har rätt att vara med på årsmötet.  

Vad är ett årsmöte?  
Alla lokalföreningar i Unga Hörselskadade har ett årsmöte varje år, innan 1 maj. Under mötet tar beslut och pratar om vilka aktiviteter man vill göra i ens lokalförening. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor, vi vill veta vad just du vill göra. Ju fler som kommer och uttrycker sin åsikt, desto större möjlighet har ni medlemmar att påverka vilka aktiviteter som UH Syd ska göra.  

För att kunna delta och rösta på årsmötet så ska du vara medlem i UH Syd 2022, det är obligatoriskt. Medlemskapet är gratis och du kan bli medlem redan idag här: http://ebas.uh.se/blimedlem/uhsyd

Var en del av UH Syd!  

Aktivitetsansvarig i UH Syd

Som aktivitetsansvarig i UH Syd ansvarar du tillsammans med medlemmar och kansliet för att planera träffar och verksamheter för UH medlemmar som bor i UH Syds område. Ni kan också vara flera som är med och planerar. Men en person behöver vara den som är aktivitetsansvarig.  
Om du idag bor i ett län där vi inte har lokal verksamhet och vill starta lokal verksamhet kan du höra av dig till oss på syd@uh.se för att få veta mer om hur du går till väga. 

Styrelseledamöter i UH Syd 
Vi söker just nu personer som vill sitta i styrelsen för UH Syd. Som medlem i styrelsen har man möten 1–2 gånger per år eller så ofta som ni i styrelsen vill. Du måste inte bo på någon särskild plats, men det är ett krav att du är medlem i UH Syd. Vi söker just nu minst tre personer för att styrelsen ska kunna fungera. Är du intresserad av att veta mer kan du kontakta oss på syd@uh.se. Styrelsen i UH Syd kommer främst ansvara för att en gång per år skapa en träff i ett område där UH idag inte finns. Du måste inte vara den som arrangerar den bara för att du sitter i styrelsen men får gärna vara med och planera.  

Valberedning UH Syd 
Vi söker också minst en person som vill vara valberedare för UH Syd. Som valberedare är ditt uppdrag att föreslå vilka som ska sitta i styrelsen för det kommande året.  

Föreningsrevisor 
Vi söker en föreningsrevisor för UH Syd. En Revisors uppgift är att vara medlemmarnas ombud och granska lokalavdelningens arbete. Det kan handla om att pengarna använts till det årsmötet beslutat eller att lokalavdelningen gjort det den ska. Revisor kan vem som helst vara och det är inget svårt uppdrag även om det är bra om den som är revisor har lite erfarenhet av föreningar. Det kan t.ex. vara en medlem som förr varit aktiv hos er men som nu blivit för gammal för att vara medlem.  För denna roll behöver du inte vara medlem i UH Syd. 

Med vänliga hälsningar, 
UH Syd 

Tid

Lördag 2022-03-05
11:00-15:00

Anmälningsformulär

Har du behov av tolk?

Vad vill du att UH Syd ska göra?

Var en del av UH Syd

Vill du bli Aktivitetsansvarig?

Vill du sitta i styrelsen för UH Syd?

Vill du sitta i valberedningen för UH Syd?